Sanoita maailmasi, sanomasi ja itsesi.

Jenni Hurmerinta kirjahyllynsä edessä
Sanat eivät ainoastaan kerro maailmasta, vaan myös muovaavat elämää ja meitä. Olet sitten yksityishenkilö, yhdistys tai yritys, Sanattu on olemassa sinua varten riveillä ja niiden väleissä.

Sinä, joka haluat löytää sanasi, päästä alkuun ja edetä kirjoituksesi kanssa, viimeistellä tekstisi ja saattaa tarinasi päätökseen – Sanattu on sinua varten. Sanattu tukee sinua kirjoittamisessasi, on se sitten itseilmaisuun tai eheytymiseen pohjaavaa luovaa kynäilyä tai julkaisuun tähtäävää tavoitteellista kirjoittamista. Jos et itse ole kiinnostunut kirjoittamaan, mutta sinulla on sanottavaa, Sanattu teettää ja editoi tekstit puolestasi.

Sanattu tarjoaa moninaisia sanataiteellisia ja kirjallisia palveluja, joista keskeisimmät ovat sanataide, kirjallisuusterapia, kustannustoimitus ja tilaustekstit. Sanattu on aina valmis toteuttamaan myös palveluihin liittyviä koulutuksia, esiintymisiä ja luentoja tilauksesta. Sanatun takana toimii yleisen kirjallisuustieteen FM, sanataide- ja kirjallisuusterapiaohjaaja, kustannustoimittaja, vapaa kirjoittaja ja esiintyvä runoilija Jenni Hurmerinta, joka elää sanoista ja sanoille.

Sanatun filosofian mukaan kaikki on kirjoitusta. Sanat hauskuuttavat, liikuttavat ja koskettavat. Ne tukevat, opettavat ja kasvattavat. Sanat kehittävät vuorovaikutusta oman itsen, kanssaihmisten ja ympäröivän todellisuuden kanssa. Ne ovat tunteiden, ajatusten, ideoiden ja merkitysten vaihtoa ilmiöiden, taiteenalojen ja ennen kaikkea ihmisten välillä.

Jennistä sanottua