Tilaustekstit

Sanattu toteuttaa tarvitsemasi tekstit puolestasi tilaisuudesta ja tilanteesta riippumatta. Kirjoituta ylös niin journalistiset asiatekstit kuin luovimmat ja villeimmät ideasi!

Tilausrunot tarjoavat mahdollisuuden ilmaista asian kuin asian lyriikan keinoin. Jos kaipaat onnittelurunoa erityiseen juhlapäiväänos kaipaat onnittelurunoa erityiseen juhlapäivään, rakkaus- tai voimarunoa arjen harmauteen tai toivoisit tekstiä jostain tietystä aiheesta muuten vaan, Sanattu toteuttaa sinulle tarvitsemasi yksilöllisen lyyrisen tuotoksen.

Voit itse valita runon aiheen, pituuden ja toteutustavan (sähköinen pdf- tai jpg-tiedosto, käsin- tai kirjoituskoneella tuotettuna). Voit myös kutsua Sanatun tilaisuuteesi kirjoittamaan runoja paikan päällä. Sanattu kustomoi mielellään tilaisuuteesi tai tapahtumaasi runoperformansseja, runonlausuntaa tai lyriikan kirjoittamiseen perehdyttävää koulutusta sekä työpajoja.

Muut tilaustekstit hoituvat lyriikan ohella Sanatun toimesta. Sanattu toteuttaa tilauksesta journalistisia ja luovia tekstejä erinäisiin julkaisuihin niin printtimediaan kuin verkkoon. On kyseessä sitten artikkeli, kolumni, essee, tiedote tai blogipostaus Sanattu pitää huolen siitä, että sanomasi päätyy perille.

 • Tilaustekstipalvelut

  • Tilausrunot

   Onnittelu-, voima-, suru- ja teemarunot, runomuotokuvat

  • Runoesitykset ja -koulutukset

   Performanssit, lausunta, kurssit ja työpajat

  • Verkko- ja printtijulkaisut

   Artikkelit, reportaasit, esseet, kolumnit, arvostelut, tiedotteet, blogipostaukset jne.

  • Puheet, kirjeet ja kortit

   Muodolliset ja epämuodolliset

  • Copywriting

   Sisällöntuotanto ja editointi